Hoe werken we

Indien je een onafhankelijk vergelijk wenst betreffende je verzekeringen, dien je ons enkele noodzakelijke, relevante gegevens te bezorgen. Hoe ziet je woning eruit, met welke wagen rijd je, aantal familieleden, medische historiek en andere. Dit alles afhankelijk van het soort verzekering dat je wenst aan te gaan.

Na ontvangst van deze gegevens gaat ons team aan de slag en contacteren we verschillende verzekeraars. Wij zoeken voor jou de perfecte verzekering op maat, die aan jouw noden en wensen beantwoordt.

Welke is de kostprijs? Wat zijn de mogelijkheden? Welke onderdelen zijn wel en niet verzekerd? We verzamelen al deze gegevens en maken een duidelijk overzicht aan je over. Zo weet je precies hoeveel je zult betalen en waartegen je allemaal verzekerd bent. Ook de kleine details, zoals bepaalde onderdelen die niet gedekt zijn door je verzekeringen, lijsten we voor je op.

Heb je interesse in één van deze voorstellen? Dan kan je steeds ook een contract aanvragen.

En jouw verzekeraar? Geen nood, wij contacteren je huidige verzekeraar en doen het nodige om je bestaande verzekeringen stop te zetten en zorgen voor een overdracht van je dossier.

Bezorg ons de gegevens voor:

Wij zoeken de perfecte verzekering voor jou. Als onafhankelijk makelaar luisteren we naar je noden en bezorgen we je een correct advies. Zo ben je zeker van de juiste keuze van verzekering, alsook van een dekking op maat.

Contactgegevens

Postbus 1001
2300 Turnhout

Gratis telefonisch bereikbaar:

maandag tot vrijdag van 13u. tot 18u.

Routebeschrijving

steenweg turnhout turnhout