Over De Goedkope Verzekering

Ons jong, dynamisch en gemotiveerd team staat elke dag opnieuw klaar om jou, als consument, een duidelijk en transparant overzicht te bezorgen van de mogelijkheden van je verzekeringspakket. We gaan er ook prat op je een goedkope verzekering te kunnen bieden in het desbetreffende segment.

Of het nu gaat om een autoverzekering, brandverzekering, rechtsbijstandverzekering, een ongevallenverzekering, een uitvaartverzekering, hospitalisatieverzekering of pensioensparen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor correct advies, persoonlijke service en de beste goedkope verzekering op maat.

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Vind je het vergelijken van verzekeringen ook specialistenwerk? Graag horen we welke verzekeringen je wenst af te sluiten, alsook welke je specifieke noden en wensen zijn voor deze verzekering, zodat we je een onafhankelijk advies kunnen geven.

En ‘onafhankelijk’, mag je heel letterlijk nemen. Als makelaar werken we samen met verschillende maatschappijen. Dat geeft ons de mogelijkheid om prijzen en kwaliteit te vergelijken, alsook je te berichten over de verschillende mogelijkheden. Dit laat je toe de juiste keuze te maken voor jouw type verzekering, alsook bij welke maatschappij je deze verzekering best aangaat.

Door onze jarenlange ervaring kennen we niet enkel alle soorten verzekeringen en mogelijkheden, ook kunnen we de verschillende valkuilen detecteren. De kleine lettertjes zullen we ook met jou samen overlopen. Jij bent onze klant en onze klant is koning! Een verzekering sluiten bij ons kantoor is genieten van zekerheid, transparantie en advies op maat.

Contactgegevens

Postbus 1001
2300 Turnhout

Gratis telefonisch bereikbaar:

maandag tot vrijdag van 13u. tot 18u.

Routebeschrijving

steenweg turnhout turnhout